הדג (לא יחף) של הרוזנת פסטן הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 47 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 547 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ Food52 יש 16 אוהדים. אם יש לך שמן זית, לינגוויני, חצי כוס יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ג'לי יין קינוח עם פירות הדר כקינוח. נסו הרוזנת היחפה, עוגת רוזנת פקאן יחפה, ו טירמיסו של הרוזנת היחפה (מתכונים דומים).
הוראות
1
קוצצים עגבניות בערך
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
2
שום קוביות
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
3
דסקין דגים לחתוך לחתיכות בגודל ביס
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
לטגן שלוש כפות שמן עם שום במשך שתי דקות בערך מעל חום בינוני
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
הוסף דגים, ערבוב בזהירות עד השחמה. נסה לא לשבור אותו.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
לאחר השחמה, מוסיפים מלח ופלפל, ואז חצי כוס יין לבן ומעלה חום. מערבבים היטב עד היין כמעט התאדה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
בינתיים, לחמם סיר של מים חמים לפסטה, מלוח בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
כאשר היין כמעט התאדה, להפחית את החום, להוסיף עגבניות ומבשלים במשך 10 דקות בערך
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מוסיפים צלפים (אני מעדיף רק לנער את המלח מהם ולא לשטוף אותם), פטרוזיליה וזיתים. שוב מערבבים בזהירות: אתה לא רוצה להפוך את זה מחית דגים. כאשר מיץ עגבניות משתחרר והרוטב הוא רק מתעבה, לכבות את החום. אתה רוצה את העגבניות קצת גלם.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: סקרמנטו)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)
10
לבשל פסטה אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
11
בזהירות להוסיף את הרוטב לפסטה על קצת חום. מערבבים בעדינות במשך דקה או שתיים ומגישים.