קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

פסטה הדגים של הרוזנת (לא יחפה)

פסטה הדגים של הרוזנת (לא יחפה)
הדג (לא יחף) של הרוזנת פסטן הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 47 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 547 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ Food52 יש 16 אוהדים. אם יש לך שמן זית, לינגוויני, חצי כוס יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ג'לי יין קינוח עם פירות הדר כקינוח. נסו הרוזנת היחפה, עוגת רוזנת פקאן יחפה, ו טירמיסו של הרוזנת היחפה (מתכונים דומים).

הוראות

1
קוצצים עגבניות בערך
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
2
שום קוביות
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
3
דסקין דגים לחתוך לחתיכות בגודל ביס
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
לטגן שלוש כפות שמן עם שום במשך שתי דקות בערך מעל חום בינוני
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
הוסף דגים, ערבוב בזהירות עד השחמה. נסה לא לשבור אותו.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
לאחר השחמה, מוסיפים מלח ופלפל, ואז חצי כוס יין לבן ומעלה חום. מערבבים היטב עד היין כמעט התאדה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
בינתיים, לחמם סיר של מים חמים לפסטה, מלוח בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
כאשר היין כמעט התאדה, להפחית את החום, להוסיף עגבניות ומבשלים במשך 10 דקות בערך
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מוסיפים צלפים (אני מעדיף רק לנער את המלח מהם ולא לשטוף אותם), פטרוזיליה וזיתים. שוב מערבבים בזהירות: אתה לא רוצה להפוך את זה מחית דגים. כאשר מיץ עגבניות משתחרר והרוטב הוא רק מתעבה, לכבות את החום. אתה רוצה את העגבניות קצת גלם.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: סקרמנטו)(מומלץ: סקרמנטו)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
10
לבשל פסטה אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
11
בזהירות להוסיף את הרוטב לפסטה על קצת חום. מערבבים בעדינות במשך דקה או שתיים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)