פסטה וכרובית
פסטאן וכרובית דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 480 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם כרובית, שמן זית, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פסטה עם כרובית, פסטה עם כרובית, ו כרובית ופסטה.
הוראות
מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
בינתיים, אדים כרובית קפואה עד מכרז. לחלופין, לשבור כרובית לפרחים, ואדים עד במכרז.
מחממים שמן זית במחבת גדולה.
מוסיפים בצל וקמח עד הזהב.
מוסיף שום, ו לטגן עד חום זהוב. מערבבים כרובית ותבלינים.
מסננים פסטה, ומעבירים לקערת הגשה גדולה. לזרוק עם תערובת בצל וכרובית, העליון עם גבינה.