פסטה ושעועית: Pasta e Fasoi
פסטה ושעועית: פסטה אה פאסוי דורשת כשעתיים הכנה מתחילתה ועד סופה. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון ללא מוצרי חלב זה מכיל 388 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-4 מנות . מתכון זה אהוב על ידי חובבי אוכל וטבח אחד. הוא מתאים היטב כמתכון ראשוני. אם יש לכם סלרי, עצם פרוסצ'וטו, בצל וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 46% . ציון זה טוב. מתכונים דומים: את פסטה אה פאג'ולי (פסטה ושעועית) , סלט חריף עם שעועית אדומה, צ'דר ואגוזים , צלעות חזיר צלויות ושעועית בוש'ס בגריל .
הוראות
בסיר גדול, חממו את השומן שוב על אש בינונית.
מוסיפים את הגזר, הבצל, הסלרי, השום, הפטרוזיליה ועלי הדפנה ומבשלים על אש בינונית עד שהשום מתחיל להזהיב.
מוסיפים את העצם ומספיק מים כדי לכסות אותה, מתבלים בהרבה מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את השעועית ומבשלים במשך שעה, לאחר מכן מוסיפים את הפסטה ומבשלים ברתיחה עד שהפסטה רכה אך אל דנטה.
מגישים מיד, מחלקים באופן שווה בין 4 קערות פסטה חוממות.