חזיר ופסטה פפרדלה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1210 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 52 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ציר עוף, פתיתי צ'ילה, פתיתי צ' ילה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-25 דקות. נסו פסטה פרמזן פפרדלה פשוטה של ניף, Pumkin בולונז עם פסטה Papardelle, ו פסטת פפרדלה עם נקניק עוף (מתכונים דומים).
מוסיפים את השום והבצל ומבשלים כ 5 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ואת פתיתי צ ' ילה האדומים. לאחר דקה בערך, מוסיפים את ציר העוף וחזיר ומתבלים במלח ופלפל. להפחית את החום נמוך, לכסות ולבשל 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
(הוציאו כבד וצוואר)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
כאשר אתה מוכן לשרת, זרוק את הפסטה לתוך המים הרותחים ומבשלים 6 עד 8 דקות.
מניחים את הבשר על מתלה לתוך מחבת צלייה. צולים במשך 20 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום ל 325 מעלות F. ממשיכים לבשל עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך הכתף קורא 185 מעלות F, על 4 שעות.