קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות74
מגזין

פסטה חזיר ופפרדלה

פסטה חזיר ופפרדלה
חזיר ופסטה פפרדלה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1210 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 52 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ציר עוף, פתיתי צ'ילה, פתיתי צ' ילה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-25 דקות. נסו פסטה פרמזן פפרדלה פשוטה של ניף, Pumkin בולונז עם פסטה Papardelle, ו פסטת פפרדלה עם נקניק עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מחממים 3 כפות שמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את השום והבצל ומבשלים כ 5 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ואת פתיתי צ ' ילה האדומים. לאחר דקה בערך, מוסיפים את ציר העוף וחזיר ומתבלים במלח ופלפל. להפחית את החום נמוך, לכסות ולבשל 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
כאשר אתה מוכן לשרת, זרוק את הפסטה לתוך המים הרותחים ומבשלים 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
הסר את הפסטה ומניח ישירות לתוך הרוטב. לבשל, לזרוק את הפסטה עם הרוטב, עוד 2 דקות, ולאחר מכן לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
מניחים את הפסטה לתוך קערות מחוממות, כפית רוטב נוסף על החלק העליון של כל חלק.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מקשטים בפרמזן, פטרוזיליה ופתיתי צ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
8
טפטוף בשמן זית, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
9
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
בקערה קטנה, מערבבים את שמן הזית, שום, מלח ופלפל. באמצעות מברשת מאפה, להפיץ את התערובת על כל כתף החזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מניחים את הבשר על מתלה לתוך מחבת צלייה. צולים במשך 20 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום ל 325 מעלות F. ממשיכים לבשל עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך הכתף קורא 185 מעלות F, על 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
12
הסר את החזיר מהתנור ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה