פסטה לבבית עם טורטליני ופג'ולי
אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, רוטב מרינרה, מרק עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו מרק פסטה פגיולי מהיר ובריא, 30 דקות פסטאן ומרק שעועית כליות (Pastan E Fagioli), ו Pastan e Fagioli (פסטה איטלקית ומרק שעועית) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בעציץ מעל חום בינוני ומוסיפים את הירקות. מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים לעתים קרובות עד הבצל שקוף, כ 4 דקות.
מוסיפים את רוטב העגבניות ואת המרק, ומביאים לרתיחה מתגלגלת.
מוסיפים את השעועית והאם טורטליני, מכסים ומבשלים עד הטורטליני מבושלים רק (בצע את הוראות החבילה, כ 2 דקות). מצקת לתוך קערות העליון עם פרמזן ופרושוטו.