פסטה מהירה של שוק החקלאי
פסטה בשוק מהיר של חקלאי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1245 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 76 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, שמן זית, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו פסטה בשוק האיכרים, פסטה אחת של שוק חקלאי סיר, ו סלט פסטה בשוק החקלאי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
במחבת גדולה וכבדה מוסיפים את השום הפרוס ואת אשכולות עגבניות שרי.
טפטוף עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
שים את המחבת על אש בינונית נמוכה על הכיריים ומבשלים לאט עד העגבניות כמעט מתפרקות ומיציהם חולצו לתוך שמן הזית ויוצרים רוטב נחמד, כ -35 עד 40 דקות.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה. להזמין 2 עד 3 אשכולות של עגבניות קלויות לקישוט. להשליך את גבעולי הגפן פירה או סקווש את העגבניות הנותרות במחבת, עם כפית, כך שיש לך חתיכות שמנמן נחמד של עגבניות בכל מיץ עגבניות טעים ושמן זית. מערבבים בסוכר. זה יהיה הרוטב לפסטה.
במחבת טחון גדולה מחממים שמן זית בכמות של 3 מ " מ ומטגנים את נקניק החזיר הרופף עד שחום ומקורמל.
הסר ולהניח בצד על צלחת בזמן שאתה מבשל את הקישואים. על אותו מחבת להוסיף עוד קצת שמן זית לטגן את הקישואים עד קרמל סביב הקצוות, על 2 דקות.
מוסיפים את הארטישוקים ומבשלים 2 עד 3 דקות נוספות.
מוסיף את הנקניק בחזרה למחבת וזורק בפסטה ורוטב העגבניות.
מערבבים היטב מעל חום גבוה כדי להבטיח שהכל מחומם דרך ומצופה באופן שווה.
כדי לשרת, מפזרים פרמזן, עלי בזיליקום העליון עם אשכול של עגבניות שרי קלוי.