פסטה מתובלת עם אמנון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פסטה פיקנטית עם טילפיאן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 473 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, מלח כשר, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו אמנון לימון חריף, אמנון חריף עם לינגוויני, ו אמנון מצופה בטטה חריף (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק את אמנון, 1 כף שמן זית, 1 כפית שום ו 1/4 כפית פתיתי פלפל אדום בקערה בינונית. מכסים ומקררים.
מחממים את הנותרים 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את השום הנותר ו 1/4 ל 1/2 פתיתי פלפל אדומים כפית ומבשלים, ערבוב, עד השום מתחיל להתרכך, על 30 שניות.
מוסיפים את היין ומבשלים עד מופחת בחצי, כ 3 דקות.
מוסיפים את העגבניות, בזיליקום 1/4 כוס ומים 1/2 כוס. מביאים לרתיחה ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב מתעבה מעט, כ -12 דקות.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיף את הפסטה ומבשל כמו התווית מפנה.
כאשר הפסטה כמעט מוכנה, מוסיפים את האמנון למחבת עם רוטב העגבניות ומבשלים, מערבבים בעדינות, עד שרק מבושלים, כ -3 דקות. מערבבים את הפטרוזיליה ואת בזיליקום 1/4 כוס הנותרים; העונה עם מלח.
מסננים את הפסטה ומוסיפים לרוטב. מחלקים בין קערות העליון עם בזיליקום יותר.