פסטה סקווש חורף
פסטה סקווש החורף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 473 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת פרמזן, שקדים חתוכים, לינגוויני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. נסו פסטה con la zuccan alla napoletana (פסטה עם סקווש חורף, נאפולי בסגנון), פסטה עם סקווש חורף ועגבניות, ו פסטה עם סקווש חורף וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים סקווש חצי לאורכו. לגרוף החוצה ולהשליך זרעים. מקלפים בצל וחותכים לחצי. לשפשף משטחים לחתוך של ירקות עם שמן.
מניחים סקווש ובצל, לחתוך צדדים למטה, במחבת 10 על 15 אינץ'.
אופים בתנור 350 עד סקווש ובצל רכים כאשר נלחץ, 40 עד 45 דקות.
בינתיים, במחבת 3-4 ליטר מעל חום בינוני, מערבבים צנוברים עד הזהב, על 5 דקות.
לגרוף בשר מסקווש מבושל. סקווש טהור בצורה חלקה עם בצל במעבד מזון (או בבלנדר, חלק בכל פעם, באמצעות חלק מרק כדי לעזור לערבב).
מוסיפים תערובת סקווש מטוהרים למחבת 3 עד 4 ליטר ומערבבים במרק, חצי וחצי, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מערבבים על אש נמוכה עד חם, על 5 דקות; לשמור על חום.
בינתיים, לבשל לינגוויני ב 2 עד 3 ליטרים מים רותחים על חום גבוה רק עד הפסטה הוא בקושי רך לנשוך, 7 עד 9 דקות.
מסננים ושופכים פסטה לקערה רחבה.
יוצקים תערובת סקווש על פסטה. אבק עם אגוז מוסקט ומפזרים אגוזים; להוסיף גבינה לפי הטעם.