פסטה עוף ואספרגוס שמנת
עוף קרמי ואספרגוס Pastan הוא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת מכילה 872 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 202 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם מיץ לימון, שאלוט, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פסטה עוף ואספרגוס שמנת, אבוקדו שמנת "פסטה" עם עוף ואספרגוס, ו פסטה עוף מוקרם אספרגוס פנה (מתכונים דומים).
הוראות
Blanch האספרגוס להביא סיר גדול של מים מלוחים (1 כפית מלח עבור כל ליטר מים) לרתיחה.
מוסיפים את האספרגוס ואת blanch במשך 1 דקה.
הסר עם כפית מחוררת לקערה ולשטוף עם מים קרים כדי לעצור את הבישול. הגדר בצד
לבשל את הפסטה: באותו מים השתמשת כדי blanch את האספרגוס, להוסיף את הפסטה ולהכין על פי הוראות החבילה עבור אל דנטה, תוך בישול העוף.
שמור חצי כוס של מי הבישול להוספת חזרה לפסטה במידת הצורך.
מחממים חמאה במחבת גדולה על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את רצועות העוף למחבת בשכבה זוגית.
מפזרים מלח ופלפל לפי הטעם. אל תערבבי, תבשלי עד שתשחי קלות בצד אחד.
מוסיפים שאלוט, מבשלים עוד דקה.
מרק עוף, שמנת, אגוז מוסקט, גבינת עיזים, גרידת לימון, אורגנו, טימין, ורוב גבינת הפרמזן (להזמין כמה פרמזן לפזר על גבי בעת ההגשה). מבשלים, מערבבים, עד שהגבינה נמסה במלואה ומשתלבת לתוך השמנת.
בואו נגיע לרתיחה ונרגיע לרגע.
מפזרים עוד פלפל שחור לפי הטעם.
פסטה בקערת הגשה. מערבבים ברוטב שמנת אספרגוס עוף.
הוסף כמה שיותר ממי בישול פסטה שמורות לפי הצורך עבור מרקם שמנת עבור הפסטה.
מגישים עם פרמזן מגורר שמורות.