פסטה עוף-סגנון שאנון
פסטה עוף-סגנון שאנון לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 517 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. לכו לחנות ואספו ביצה, פסטה פרפלה, פלפל ועוד מספר מצרכים להכנתה היום. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 59%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: מתכון הקימצ'י המדהים של שאנון, פרפה אננס תות של שאנון, ו גדול תרנגולים מציצה ברונטית הארדקור העשרה.
הוראות
מביאים לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות, ומערבבים פנימה את הפסטה. מבשלים 8 עד 10 דקות, עד אל דנטה, ומסננים.
מחממים 3 כפות שמן זית במחבת על אש בינונית.
מקציפים יחד את הביצה והמים בקערה.
מניחים פירורי לחם בקערה נפרדת. טובלים נתחי עוף תחילה בתערובת הביצים, ואז בפירורי הלחם לציפוי.
מניחים חתיכות עוף מצופות במחבת, ומבשלים 5 דקות מכל צד, או עד שהציפוי מזהיב והמיצים מתבהרים.
מחממים את שארית 1 כף שמן זית במחבת נפרדת על אש בינונית.
מערבבים פנימה שום, בצל, פלפל ירוק, פלפל אדום, פלפל צהוב ופטריות. מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים.
בקערה גדולה זורקים את הפסטה, העוף והירקות עם הרוטב היווני.
מגישים עם עגבניות וגבינת פרמזן.