פסטה עם Gorgonzola ובצל מתוק
פסטה עם Gorgonzolan ובצל מתוק יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 702 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 21 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, שום, ספגטי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 86%. נסו פסטה עם Gorgonzolan ובצל מתוק, פסטה עם כרוב Gorgonzolan ובצל קרמל (יום שני ללא בשר), ו בטטה צלויה, בצל מקורמל, וקיש גורגונזולה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; מסננים.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני.
מטגנים בצל עד חום זהוב, כ -10 דקות. מערבבים שום, ומבשלים 2 דקות.
הסר מהחום, ומערבבים בחומץ בלסמי.
בקערה גדולה, לשלב פסטה, תערובת בצל, ו Gorgonzola. לזרוק עד מצופה באופן שווה, וגבינה מותכת.