פסטה עם אספרגוס ורוטב לימון שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה עם אספרגוס ורוטב לימון שמנת. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 308 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 8 דקות. אם יש לכם קליפת לימון, ביצים, שמיר כפית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. עם כפית ציון של 59% המנה הזאת די טובה. נסו פסטת לימון-אספרגוס שמנת, פסטת לימון ואספרגוס שמנת, ו פסטה לימון עם מחבת אחת עם עוף ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה במים רותחים 4 דקות.
להוסיף אספרגוס; לבשל 2 דקות או עד מכרז.
בעוד הפסטה מבשלת, ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים בצל וקליפה; לטגן 1 דקה.
להוסיף מיץ; לבשל 1 דקה או עד הנוזל כמעט מתאדה.
מערבבים חלב וביצים בקערה קטנה; מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת פסטה ותערובת חלב למחבת; מערבבים היטב. מבשלים על אש נמוכה 3 דקות או עד תערובת חלב הוא עבה מעט, ערבוב כל הזמן (לא להרתיח). מערבבים בשמיר, מלח ואגוז מוסקט.