קושירגיל
מוכן ב8 דק.
מנות4
ציון בריאות16
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פסטה עם אספרגוס ורוטב לימון שמנת

פסטה עם אספרגוס ורוטב לימון שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה עם אספרגוס ורוטב לימון שמנת. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 308 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 8 דקות. אם יש לכם קליפת לימון, ביצים, שמיר כפית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. עם כפית ציון של 59% המנה הזאת די טובה. נסו פסטת לימון-אספרגוס שמנת, פסטת לימון ואספרגוס שמנת, ו פסטה לימון עם מחבת אחת עם עוף ואספרגוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל פסטה במים רותחים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
2
להוסיף אספרגוס; לבשל 2 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
3
ניקוז.
4
בעוד הפסטה מבשלת, ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים בצל וקליפה; לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
בקרבקר
6
להוסיף מיץ; לבשל 1 דקה או עד הנוזל כמעט מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
מיץמיץ
7
מערבבים חלב וביצים בקערה קטנה; מערבבים היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
8
מוסיפים תערובת פסטה ותערובת חלב למחבת; מערבבים היטב. מבשלים על אש נמוכה 3 דקות או עד תערובת חלב הוא עבה מעט, ערבוב כל הזמן (לא להרתיח). מערבבים בשמיר, מלח ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
מוסקטמוסקט
פסטהפסטה
שמירשמיר
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מגישים באופן מיידי.