פסטה עם ביצים טריות
צריך מנה עיקרית צמחונית? פסטה עם ביצים טריות יכולה להיות מתכון מעולה לניסיון. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 929 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם אגוז מוסקט, שמן זית, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. וזה די טוב. מתכונים דומים: פסטה האוס פסטה קון ברוקולי - זהו רוטב מבוסס אלפרדו המשלב פסטה, פטריות טריות וברוקולי טרי, פסטה טרייה, ו פסטה עגבניות טריות.
הוראות
הפוך תל של הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים, שמן וכל טעם אחר שתבחר. באמצעות מזלג, להכות יחד את הביצים, שמן וטעמים ולהתחיל לשלב את הקמח מתחיל עם השפה הפנימית של הבאר. כשאתם מרחיבים את הבאר, תמשיכו לדחוף את הקמח למעלה כדי לשמור על צורת הבאר. אל תדאג כי בשלב הראשוני הזה נראה מבולגן. הבצק יתחבר כאשר 1/2 מהקמח משולב.
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים בעיקר. ברגע שאתה
יש מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד את כל שמאל על חתיכות פריך.
מעט קמח הלוח ולהמשיך ללוש במשך 3 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. המשך ללוש עוד 3 דקות, לזכור לאבק את הלוח שלך בעת הצורך. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר. הערה: אין לדלג על חלק לישה או מנוחה של מתכון זה, הם חיוניים עבור פסטה קלה.