פסטה עם יין אדום עם רומנו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה יין אדום עם רומנו. מנה אחת מכילה 400 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם רומנו, מלח כשר, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פסטה עם חצילים, צנוברים ורומנו, רומנו מקרוני גריל פסטה מילאנו, ו סלט פסטה פלפל שחור עם פרושוטו, אספרגוס, ורומנו (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים את הלינגוויני והמלח ומבשלים 7 דקות. כמו בישול לינגוויני, להביא את היין לרתיחה בסיר קטן.
מסננים את הלינגוויני ומחזירים אותו לסיר.
יוצקים את היין לסיר עם הפסטה ומניחים אותו על אש בינונית-גבוהה. לבשל, לזרוק מדי פעם, עד היין נספג כמעט לחלוטין, על 5 דקות.
הסר מהחום, להוסיף את השמן, ולזרוק. מחלקים את לינגוויני בין קערות ומפזרים את רומנו, פלפל, וגרידת לימון.טיפ: פלפל שחור סדוק טרי יש טעם אסרטיבי יותר מאשר הקרקע דק. כדי לפצח כל peppercorns, למקם אותם בשקית פלסטיק resealable ולחץ בחוזקה עם הצד השטוח של סכין שף או החלק התחתון של מחבת כבדה.