פסטה עם מולים, צנוברים וכתום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה עם מולים, צנוברים, כתום. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 444 קלוריות. אם יש לך יין, שן שום, צנוברים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו פסטה עם מולים, צנוברים וכתום, סלט כרוב עם רימון, כתום וצנוברים, ו פסטה עם עגבניות טריות וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה במים רותחים עם 1 כף מלח במשך 9 דקות; לנקז.
מערבבים מולים ויין לבן בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה. מכסים ומבשלים 7 דקות או עד פגזים פתוחים; להשליך כל פגזים שלא נפתחו. קו מסננת בסדר עם 2 שכבות של cheesecloth; מקום על קערה. מסננים בישול נוזלי דרך מסננת מוכנה; מילואים 2 כוסות בישול נוזלי.
הסר מולים מן פגזים; להתחמם. להשליך cheesecloth וקליפות.
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
להוסיף צנוברים ושום; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
להוסיף שמורות בישול נוזלי, הנותרים 3/4 כפית מלח, קליפה, ומיץ, ערבוב היטב; להביא מבשלים.
מוסיפים פסטה למחבת; מבשלים 5 דקות או עד שהנוזל מתעבה ומעייל פסטה.
הסר מהחום; מערבבים פטרוזיליה ומולים.