פסטה עם נקניק וכרוב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה עם נקניק וכרוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 559 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם צנוברים, פלפל, מרק עוףוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו מאפה פסטה נקניק וקייל, נקניק, כרוב ופסטה חמוציות, ו פסטה עם כרוב ונקניקיות הודו (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים כרוב בסל קיטור על מים רותחים; כיסוי וקיטור 2 דקות.
הסר גבעולים עבים, לחתוך עלים לרצועות דקות; להפריש.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; לנקז ולהניח בצד.
להסיר ולהשליך תרמילים מנקניק. מבשלים נקניק בתנור הולנדי על חום בינוני, ערבוב עד שהוא מתפורר והוא כבר לא ורוד; לנקז.
מוסיפים בצל לנקניק בתנור ההולנדי, ומטגנים 5 דקות.
להוסיף שום, ו saut 1 דקה.
מוסיפים חומץ ומבשלים 3 דקות.
מוסיפים מרק עוף וכרוב; מבשלים 5 דקות. מערבבים בזיליקום הבא 3 מרכיבים; לבשל 1 דקה. מערבבים צנוברים, פסטה, גבינת פטה; לבשל עד מחומם היטב.
* 1 (6-אונקיה) חבילה תרד תינוק טרי ניתן להחליף כרוב. להשמיט הליך אידוי.