פסטה עם סלק וגבינה כחולה
פסטה עם סלק וגבינה כחולה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 472 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך מיץ תפוזים, מלח גס ופלפל טחון, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו אספרגוס, סלק כבוש & סלט גבינה כחולה, סלט עם סלק, חומוס, מלפפונים וגבינה כחולה, ו לבבות של סלט דקל עם סלק וגבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סלק בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ'; מוסיפים 1/2 כוס מים. חותם צלחת בחוזקה עם נייר כסף.
אופים סלק עד רך כאשר פירסינג עם קצה סכין חיתוך חדה, 45 דקות עד 1 שעה.
בואו מגניב 10 דקות. באמצעות מגבת נייר, לשפשף עורות. חותכים סלק לתוך טריזים.