פסטה עם סקווש חורף וצנוברים
פסטה עם סקווש חורף וצנוברים עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פפרדלה עם סקווש חורף צלוי, ארוגולה וצנוברים, סלט סקווש חורף קלוי עם גבינת עיזים וצנוברים, ו פסטה עם דלורית, מרווה וצנוברים.
הוראות
להמיס 2 כפות חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד השחמה קלה.
להוסיף צנוברים ומרווה; להסיר מן החום.
מחממים שמן זית במחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים שום למחבת, ומטגנים 30 שניות. להפחית חום בינוני.
מוסיפים 1 כוס מים וסקווש למחבת. מבשלים 12 דקות או עד המים נספגים, ערבוב מדי פעם.
להוסיף מים שנותרו, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב מדי פעם עד כל חלק של מים נספג לפני הוספת הבא (כ 15 דקות). מערבבים בסוכר, מלח ופלפל.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מים פסטה.
מערבבים פסטה תערובת סקווש בקערה גדולה.
הוסף שמורות 1/2 כוס פסטה מים, תערובת חמאה, ו 3/4 כוס גבינה; לזרוק היטב.
מפזרים עם הנותרים 1/4 כוס גבינה.