קושיקל
מוכן ב8 דק.
מנות6
ציון בריאות59
מגזין

פסטה עם פטריות קרמיני עם ארוגולה נבולה וגבינת עיזים

פסטה עם פטריות קרמיני עם ארוגולה נבולה וגבינת עיזים
פסטה פטריות קרמיני עם ארוגולן נבול וגבינת עיזים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 404 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ self.com יש 7 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם ארוגולה, גבינת עיזים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 8 דקות. עם כפית מתכונים דומים: ארוגולן וסלט פסטה עם גבינת עיזים, גבינת עיזים וסלט פסטה ארוגולה, ו סלט פסטה עם גבינת עיזים וארוגולה.

הוראות

1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, אבל לפני ניקוז, להזמין 1/2 כוס מים לבישול. בעוד הפסטה מתבשלת, מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים פטריות ומלח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 2 או 3 דקות או עד פטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים שום ומבשלים עוד 2 או 3 דקות עד השום הוא רך ורוב הנוזל התאדה. לזרוק פסטה עם פטריות, ארוגולה, גבינת עיזים. מערבבים בנוזל בישול שמור עד הגבינה הופכת שמנת. לזרוק פטרוזיליה ועונה לטעום עם מלח ופלפל.לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, אבל לפני ניקוז, להזמין 1/2 כוס מים לבישול. בעוד הפסטה מתבשלת, מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים פטריות ומלח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 2 או 3 דקות או עד פטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מוסיפים שום ומבשלים עוד 2 או 3 דקות עד השום הוא רך ורוב הנוזל התאדה. לזרוק פסטה עם פטריות, ארוגולה, גבינת עיזים. מערבבים בנוזל בישול שמור עד הגבינה הופכת שמנת. לזרוק פטרוזיליה ועונה לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי