קושיקל
מוכן ב8 דק.
מנות6
ציון בריאות59
מגזין

פסטה עם פטריות קרמיני עם ארוגולה נבולה וגבינת עיזים

פסטה עם פטריות קרמיני עם ארוגולה נבולה וגבינת עיזים
פסטה פטריות קרמיני עם ארוגולן נבול וגבינת עיזים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 404 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ self.com יש 7 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם ארוגולה, גבינת עיזים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 8 דקות. עם כפית מתכונים דומים: ארוגולן וסלט פסטה עם גבינת עיזים, גבינת עיזים וסלט פסטה ארוגולה, ו סלט פסטה עם גבינת עיזים וארוגולה.

הוראות

1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, אבל לפני ניקוז, להזמין 1/2 כוס מים לבישול. בעוד הפסטה מתבשלת, מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים פטריות ומלח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 2 או 3 דקות או עד פטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מוסיפים שום ומבשלים עוד 2 או 3 דקות עד השום הוא רך ורוב הנוזל התאדה. לזרוק פסטה עם פטריות, ארוגולה, גבינת עיזים. מערבבים בנוזל בישול שמור עד הגבינה הופכת שמנת. לזרוק פטרוזיליה ועונה לטעום עם מלח ופלפל.לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, אבל לפני ניקוז, להזמין 1/2 כוס מים לבישול. בעוד הפסטה מתבשלת, מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
גבינת עיזיםגבינת עיזים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים פטריות ומלח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 2 או 3 דקות או עד פטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מוסיפים שום ומבשלים עוד 2 או 3 דקות עד השום הוא רך ורוב הנוזל התאדה. לזרוק פסטה עם פטריות, ארוגולה, גבינת עיזים. מערבבים בנוזל בישול שמור עד הגבינה הופכת שמנת. לזרוק פטרוזיליה ועונה לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
גבינת עיזיםגבינת עיזים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת