פסטה עם פפרוני ועגבניה היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 415 קלוריות. אם יש לך שמן זית, בצל, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטה פפרוני, פסטה פיצה פפרוני, ו פסטה פיצה פפרוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, לטגן את הבצל, פלפל ירוק ופטריות בשמן עד רך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מערבבים ברוטב עגבניות, עגבניות, עלי דפנה, סוכר ותבלינים. מביאים לרתיחה. מערבבים בפפרוני. להפחית חום; מבשלים, חשוף, במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ליקוריץ צהוב וירוק
3
בינתיים, לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4
מסננים ומניחים בקערה גדולה. להשליך עלי מפרץ מן הרוטב; מערבבים גבינת פרמזן.