קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

פסטה עם קונפי ברווז צלוי איטי

פסטה עם קונפי ברווז צלוי איטי
אם ברצונך להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לתיבת המתכון שלך, פסטה עם קונפי ברווז קלוי איטי עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 573 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. גשו לסופר וקנו שומן ברווז, רגלי ברווז צלויות באיטיות, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ברווז צלוי באיטיות עם רוטב זית וקונפי שום-שומר, ברווז קונפי סלט פסטה, ו פסטה עם ברווז קונפי וכרוב סבוי.

הוראות

1
סיר גדול של מים מומלחים להרתיח עבור הפסטה (4 ליטרים של מים, 2 כפות מלח).
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
המים הוא חימום, להרים את כל הבשר את רגלי הברווז מבושל לאט ושומר את העור. לקרוע את הבשר והעור לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מחבת sauté גדולה מעל חום בינוני גבוה במשך 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את החמאה ושומן ברווז ואת בשר ברווז ועור. מנמיכים את החום למדיום.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
הפסטה במים הרותחים. מערבבים אותו מעת לעת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6
השום והרוזמרין (אם שימוש) למחבת sauté. מבשלים לרגע, או עד ריחני רק מתחיל חום בקצוות, ולאחר מכן להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הפסטה כאשר הוא אל דנטה, או להשתמש מלקחיים כדי לקחת אותו מן המים הרותחים ישר לתוך מחבת sauté. החזר את החום למדיום. לזרוק את הפסטה במחבת sauté, לוודא שהוא מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הוסף עוד שומן ברווז במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
9
מוסיפים קצת פלפל שחור וכף אחת של מיץ לימון וזורקים שוב. לטעום ולהוסיף את הכף השנייה של מיץ לימון אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
10
מגישים מיד עם גרידת לימון מפוזרים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים