פסטה עם קילבסה ו Chard שוויצרי
פסטה עם Kielbasan ו Chard שוויצרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 630 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם שיני שום, parmigiano-reggiano בתוספת נוספת, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית נסו פנה עם Chard שוויצרי Kielbasa, פסטה עם Chard שוויצרי, ו Chard שוויצרי ומרק פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את צלעות מרכז וגבעולים מן chard, ולאחר מכן לשטוף ביסודיות, יחד עם עלים, בכמה שינויים של מים קרים.
חותכים צלעות וגבעולים לרוחב לחתיכות בעובי 1/4 אינץ ' וקוצצים בגסות עלים.
לבשל קילבסה בשמן בסיר כבד 5 ליטר מעל חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 2 עד 3 דקות.
מעבירים עם כף מחוררת לקערה. מבשלים צלעות חזיר וגבעולים עם מלח בשומן שנותר בסיר על חום מתון, ערבוב מדי פעם, 3 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מוסיפים עלי סלק, מים, פתיתי פלפל אדום ומבשלים, מכוסים חלקית, עד שהגבעולים רכים, כ-5 דקות.
הסר את המכסה ומערבבים בקילבסה.
מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה, ואז להזמין 1/2 כוס פסטה-בישול מים לנקז פסטה במסננת.
מוסיפים פסטה לתערובת סלק עם גבינה ומלח לטעם ולזרוק עד בשילוב היטב. רזה עם כמה מי פסטה שמורות במידת הצורך.