פסטה עם קישואים וגבינת עיזים
צריך מנה עיקרית צמחונית? פסטה עם קישואים וגבינת עז יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 461 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, קישואים, לינגוויני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו דלעת סקווש פסטה קישואים עם אגוזי מלך קלויים דבש וגבינה עיזים, קישואים עם גבינת עיזים, ו ברוסקטה גבינת עיזים וקישואים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה. שמור 1 כוס של מי הבישול, לנקז את הפסטה, ולהחזיר אותו לסיר.
מחממים את השמן במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הקישואים, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב, עד הקישואים הוא רך וכל נוזל התאדה, כ 5 דקות. מערבבים את השום ומבשלים 1 דקה יותר.
מוסיף את כל אבל 2 כפות של הגבינה לפסטה.
מוסיפים את מי הפסטה השמורים, 3/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מערבבים עד שמנת.
מגישים את הפסטה עם הקישואים, גרידת לימון והגבינה הנותרת. טיפ: גבינת עיזים טרייה היא שמנת ורכה, מה שהופך אותה לאידיאלית לשילוב מנות פסטה. קנה יומן ולהתפורר משלך; הסיביות מראש נמכר בחנויות לעתים קרובות לא נמס, כמו גם, והם יכולים להיות יקרים יותר.