פסטה עם רוטב ירקות פרובנס קלוי
אם יש לכם פטרוזיליה, רוזמרין, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רוטב פסטה ירקות קלוי # SundaySupper, רוטב פסטה ברוטב בלסמי ירקות צלוי, ו קלוי ירקות בלנדר רוטב פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. מסדרים חצילים ובצל על גיליון אפייה nonstick גדול rimmed.
מפזרים מלח ופלפל. ירקות צלויים עד תחילת חום, ערבוב מדי פעם, כ -25 דקות. מערבבים קישואים ושום לירקות; ממשיכים לצלות עד שכל הירקות רכים, כ -20 דקות יותר. מערבבים עגבניות מרוסקות לירקות על תבנית אפייה; צולים עד מחומם דרך, על 10 דקות.
בינתיים, לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם. מצקת 1/2 כוס פסטה בישול נוזלי לתוך קערה קטנה; מילואים.
מסננים פסטה. להחזיר פסטה לאותו סיר.
מוסיף רוטב ירקות קלוי וכל עשבי תיבול לפסטה ולזרוק להתמזג. בהדרגה להוסיף מספיק שמורות פסטה בישול נוזלי כדי להרטיב לפי הצורך. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מעבירים פסטה לקערה ומגישים.
למנה: קלוריות, 330; סה " כ שומן, 5 גרם; שומן רווי, 1 גרם; כולסטרול,