קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות32
מגזין

פסטה פגיולי

פסטה פגיולי
המתכון פסטה Fagioli יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 20 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 619 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. אם יש לכם פלפל קלוי, עגבניות מחוספסות, עלי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו 30 דקות פסטאן ומרק שעועית כליות (Pastan E Fagioli), Pastan e Fagioli (פסטה איטלקית ומרק שעועית), ו Pastan E Fagioli (פסטאן ושעועית) מאת שרה אולסן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר מרק עם תחתית כבדה, מחממים את שמן הזית על אש בינונית עד חם, אבל לא מעשנים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיף את הבצל, גזר וסלרי, צורב את הירקות עד הגזר יש השחמה, 2 עד 3 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, ולאחר מכן להוסיף את המניה, שעועית, פלפל אדום, שום, מלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים עד שהירקות והשעועית מתרככים, כ -20 דקות. לאחר מכן מוסיפים את החזיר, העגבניות והפטרוזיליה ומאפשרים למרק לבשל עד שהעגבניות יתרככו, עוד 10 דקות. לבסוף, להפחית את החום לנמוך ולהוסיף את הפסטה, גבינה, אורגנו ובזיליקום למרק כדי לסיים במשך 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פלפל אדוםפלפל אדום
ירקירק
עגבנייהעגבנייה
גזרגזר
אורגנואורגנו
פטרוזיליהפטרוזיליה
סלריסלרי
גבינהגבינה
שוםשום
בצלבצל
באזיל!באזיל!
שעועיתשעועית
פסטהפסטה
מלאימלאי
חזירחזיר
מרקמרק

ציוד

מרכיבים

9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשימורי שעועית קנליני, סחוט ושטוףשימורי שעועית קנליני, סחוט ושטוף2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגזר פרוס (1/4 אינץ חצי ירח צורה)גזר פרוס (1/4 אינץ חצי ירח צורה)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסלרי קצוץסלרי קצוץ3בצל צהוב בינוני, קצוץ1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמבושל fusilliמבושל fusilli6עלי בזיליקום טריים, מגולגלים ופרוסיםעלי בזיליקום טריים, מגולגלים ופרוסים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי פטרוזיליה טריים, טחוןעלי פטרוזיליה טריים, טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון4(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץבצל קצוץ2(חוֹרֶף)עלי אורגנו טריים, טחוניםעלי אורגנו טריים, טחונים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת1בצל צהוב בינוני, קצוץבשר חזיר מבושל ומשוכהבשר חזיר מבושל ומשוכה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל אדום קלוי קצוץפלפל אדום קלוי קצוץ8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות אדומות קצוץ מחוספסעגבניות אדומות קצוץ מחוספס

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.