פסטה פומודוריני
אם יש לכם שמן זית, מלח אפור, צ'ילי קלברי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. וזה טוב. נסו פסטה האוס פסטה קון ברוקולי - זהו רוטב מבוסס אלפרדו המשלב פסטה, פטריות טריות וברוקולי טרי, פסטאן ברוטב פלפל אדום קלוי | פסטת פלפל אדום קלוי / פסטה קלה לילדים, ו פסטה con la zuccan alla napoletana (פסטה עם סקווש חורף, נאפולי בסגנון) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומערבבים.
בעוד הפסטה מבשלת, מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיף את השום ומבשל עד רסיסי הם חום זהוב פריך, ולאחר מכן להוסיף את צ ' ילי ומבשלים כ -30 שניות. להעלות את החום גבוה ולהוסיף את העגבניות. מבשלים עד העגבניות לרכך ואת המיצים להתעבות, על 3 דקות.
מוסיפים את הבזיליקום ומתבלים במלח ופלפל.
כאשר הפסטה היא אל דנטה, לגרוף על 1/2 כוס מים בישול פסטה, ולאחר מכן לנקז את הפסטה. להחזיר את הפסטה לסיר החם את החום.
מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב.
הוסף חלק ממי הבישול השמורים אם הפסטה נראית יבשה.
מעבירים לקערת הגשה חמה ופרמזן גרגר מעל, לפי הטעם.
טפטוף עם קצת יותר שמן זית.