קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

פסטה פירות ים של Sea-Purb

פסטה פירות ים של Sea-Purb
פסטה פירות ים Sea-Purb דורשת בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? במתכון הפסקטארי הזה יש 545 קלוריות, 40 גרם חלבון ו-21 גרם שומן למנה. תמורת $3.78 למנה, מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש פסטה משיער מלאך, אספרגוס, תערובת גבינה ועגבניות. מתכון זה אהוב על 10 אוכלים וטבחים. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 68%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט טונה טבעוני - פירות ים ללא ים, סלט מעטפת פסטה החוצה לים ופסטת פירות ים.

הוראות

1
מחממים שמן זית ו-3 כפות חמאה במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה; מבשלים ומערבבים את האספרגוס עד לריכוך ושחמה, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מערבבים פטריות למחבת ומבשלים ומערבבים עד שהן משחררות את הנוזל שלהן, כ-5 דקות נוספות. מערבבים פנימה עגבניות ומבשלים עד לריכוך, 2 עד 3 דקות; מערבבים פנימה מיץ מלימון אחד. מניחים את הירקות בצד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
ממיסים 1/2 כוס חמאה במחבת גדולה נפרדת על אש בינונית ומבשלים ומערבבים שרימפס וצדפות בחמאה עד שהשרימפס ורוד עז ופירות הים מעט אטומים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מערבבים מיץ מלימון אחד לתוך פירות ים, מנמיכים את האש לנמוכה וממשיכים לבשל פירות ים עד שהם אטומים לחלוטין, 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
5
מסננים את עודפי הנוזלים במידת הצורך, משאירים 2 כפות נוזלים במחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומערבבים פנימה 2 כפות חמאה, מלח ומיץ מחצי לימון. מערבבים פסטה עם שיער מלאך לתוך המים הרותחים ומבשלים עד שהפסטה רכה אך עדיין מעט יציבה, כ-5 דקות. מערבבים מדי פעם במהלך הבישול; מסננים היטב ומעבירים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה שיער מלאךפסטה שיער מלאך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מסננים נוזלים מתערובת האספרגוס במידת הצורך, ומערבבים ירקות לתוך הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
8
לזרוק קלות ירקות ופסטת שיער מלאך עם חבילה אחת של תערובת גבינה איטלקית; מערבבים פנימה את השרימפס והצדפות המבושלים.
מרכיבים שתצטרך
גבינה איטלקיתגבינה איטלקית
פסטה שיער מלאךפסטה שיער מלאך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
9
מערבבים את שאר החבילה של תערובת הגבינה האיטלקית לתערובת הפסטה ומניחים לעמוד עד שהגבינה נמסה, כ-3 דקות; לזרוק שוב ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
גבינה איטלקיתגבינה איטלקית
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי