פסטה פסטו ועגבניה עם פירורים פריכים
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו עגבניות וריזוטו אנשובי עם פירורים פריכים, קורגט ופסטה בזיליקום עם פירורי פסטו, ו קיץ שמש זהב עגבניות פסטה עם פירורי לחם (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בעדינות את הבצל וחצי אתהבשמן זית 2 כפות במשך 10 דקות untilsoft. מערבבים את העגבניות והסוכר וsimmer במשך 15-20 דקות עד חצוף. מערבבים חצי פסטו, כמה תיבול ו fewcapers או זיתים, אם יש לך אותם. תתחממי ותתחממי.בעוד הרוטב הוא מבעבע, heatoven כדי 220c / 200c מאוורר / גז
לזרוק את הכתמים במגש אפייה גדול עם כתימת 2 כפות שמן זית, שאר thegarlic, צנוברים ופרמזן, אם כי הוא פשוט עדיין מיוחדתשימוש בסופרמרקט.
אופים במשך 10 דקות, ערבוב כמה פעמים, עד הזהב. נקודה על החמאה ולחזור לתנור במשך 2 דקות יותר.בינתיים, להביא מחבת של מים מלוחים לרתיחה ומבשלים את הפסטה.
ניקוז, שומר קצת מי בישול. מערבבים את הרוטב עם התזה שלמיםבישול כדי לשחרר, אם אתה צריך,אדווה דרך הפסטו הנותר וserve מפוזר עם פירורי זהב.