פסטה פסטו פטריות
פסטו פסטן פטריות הוא טבעוני ומספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 170 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שאלוט, פטריות שיטאקה, רוטב פסטו מסחרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פסטה פסטו אבוקדו פטריות, פסטה תרד פסטו ללא גלוטן, ו פסטה קון il pesto alla Trapanese (עגבניות ושקדים פסטו).
הוראות
מערבבים עגבניות ומים בקערה קטנה; לכסות ולתת לעמוד 15 דקות.
לנקז עגבניות, לחתוך דק; להפריש.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מטגנים פטריות שאלוט בשמן זית חם עד למכרז.
מוסיפים עגבניות ורוטב פסטו; מבשלים, חשופים, מעל חום בינוני 5 דקות.
הוסף רצועות פסטה ופלפל שמורות; מערבבים היטב. מכסים ומבשלים 5 דקות נוספות או עד מחומם היטב.
מפזרים פטרוזיליה טרייה, ומגישים מיד.