פסטה פפיון עם רוטב טונה עגבניות
פפיון פסטה עם רוטב טונה עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 8 מנות עם 408 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פלפל גרוס, טונה, גבינת פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש במלח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מתכון למחזורי תפוחים כמו קינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 67%. מתכונים דומים: פסטה עם טונה ורוטב עגבניות, פסטה עם טונאן ורוטב עגבניות, ו רוטב פסטה עגבניות טונה.
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
הביאו סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה על אש גבוהה. מערבבים פנימה את הפסטה ומרתיחים עד שהיא מבושלת, אך עדיין יציבה לנגיסה, כ-12 דקות.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה. טוסט פירורי לחם בשמן, כ -2 דקות. מתבלים במלח ופלפל; מערבבים פנימה גרידת לימון.
מוציאים פירורי לחם מתובלים מהמחבת ומסננים על מגבות נייר.
מניחים את המחבת בחזרה על אש בינונית.
מוסיפים את השעועית ומועכים. מערבבים פנימה את הטונה, רוטב העגבניות ו -1 / 4 כוס גבינת הפרמזן. מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים 10 עד 15 דקות.
לזרוק רוטב עם פסטה מוכנה; מניחים בתבנית אפייה מוכנה. למעלה עם פירורי הלחם הקלויים ונותרים 1/2 כוס גבינת פרמזן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמס, כ -10 דקות.