פסטה פריטטה
מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 76%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פסטה פריטטה, פסטה פריטטה ופריטטה אפונה ופסטה.
הוראות
במחבת על אש גבוהה מוסיפים את שמן הזית, השום הטרי, הפלפלים האדומים והירוקים, הפטריות, המלח והפלפל.
הניחו לתערובת להתבשל עד שהירקות מתרככים מעט, ולאחר מכן מוסיפים את התרד והבשר חזיר ומבשלים במשך 5 דקות. מסננים היטב את התערובת ומוסיפים אותה לתבנית אפייה משומנת מעט בגודל 13 על 9 אינץ'.
בקערה נפרדת מערבבים את הביצים וחצי-חצי ומערבבים היטב בעזרת מטרפה.
מוסיפים את השילוב לתבנית האפייה יחד עם הפרמזן, המוצרלה, הבזיליקום הטרי והספגטי.
מערבבים את כל החומרים יחד בעדינות.
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
מניחים את תבנית האפייה במדף האמצעי ומבשלים במשך 25 עד 30 דקות. לאחר מכן מוציאים את התבנית מהתנור ונותנים לה לעמוד 5 דקות.
מקשטים את פריטטה הפסטה בפרמזן ופטרוזיליה טרייה ומגישים.
יין מומלץ: יין מבעבע
ניתן לשלב פריטטה עם יין מבעבע. גם אם אתם לא מכינים מימוזות, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. האחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החך. אתה יכול לנסות את Bodegas Naveran Brut Vintage Rosado. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-18 דולר לבקבוק.
![Bodegas Naveran Brut Vintage Rosado]()
Bodegas Naveran Brut Vintage Rosado
קאווה פרימיום אלגנטית המציעה ניחוחות וטעמים של הדרים בהירים, יחד עם בועות עדינות ועדינות המהוות את סימן ההיכר של יין מבעבע מעולה. זיווגי מזון: נברן ברוט רוזדו זה ישתלב עם גבינות רכות, פירות טריים, בשר לבן (חזיר ועוף) ואפילו עשיר בשרים אדומים בטעמים. הקאווה הזו נהדרת ללגימה בעצמה, במיוחד עבור קבלות פנים ואירועי "עמידה" אחרים.