קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

פסטה פריטטה

פסטה פריטטה
מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 76%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פסטה פריטטה, פסטה פריטטה ופריטטה אפונה ופסטה.

הוראות

1
במחבת על אש גבוהה מוסיפים את שמן הזית, השום הטרי, הפלפלים האדומים והירוקים, הפטריות, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הניחו לתערובת להתבשל עד שהירקות מתרככים מעט, ולאחר מכן מוסיפים את התרד והבשר חזיר ומבשלים במשך 5 דקות. מסננים היטב את התערובת ומוסיפים אותה לתבנית אפייה משומנת מעט בגודל 13 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
בקערה נפרדת מערבבים את הביצים וחצי-חצי ומערבבים היטב בעזרת מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את השילוב לתבנית האפייה יחד עם הפרמזן, המוצרלה, הבזיליקום הטרי והספגטי.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
מערבבים את כל החומרים יחד בעדינות.
6
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מניחים את תבנית האפייה במדף האמצעי ומבשלים במשך 25 עד 30 דקות. לאחר מכן מוציאים את התבנית מהתנור ונותנים לה לעמוד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מקשטים את פריטטה הפסטה בפרמזן ופטרוזיליה טרייה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי

יין מומלץ: יין מבעבע

ניתן לשלב פריטטה עם יין מבעבע. גם אם אתם לא מכינים מימוזות, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. האחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החך. אתה יכול לנסות את Bodegas Naveran Brut Vintage Rosado. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-18 דולר לבקבוק.
Bodegas Naveran Brut Vintage Rosado
Bodegas Naveran Brut Vintage Rosado
קאווה פרימיום אלגנטית המציעה ניחוחות וטעמים של הדרים בהירים, יחד עם בועות עדינות ועדינות המהוות את סימן ההיכר של יין מבעבע מעולה. זיווגי מזון: נברן ברוט רוזדו זה ישתלב עם גבינות רכות, פירות טריים, בשר לבן (חזיר ועוף) ואפילו עשיר בשרים אדומים בטעמים. הקאווה הזו נהדרת ללגימה בעצמה, במיוחד עבור קבלות פנים ואירועי "עמידה" אחרים.