מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 76%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פסטה פריטטה, פסטה פריטטה ופריטטה אפונה ופסטה.
הוראות
1
במחבת על אש גבוהה מוסיפים את שמן הזית, השום הטרי, הפלפלים האדומים והירוקים, הפטריות, המלח והפלפל.
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
הניחו לתערובת להתבשל עד שהירקות מתרככים מעט, ולאחר מכן מוסיפים את התרד והבשר חזיר ומבשלים במשך 5 דקות. מסננים היטב את התערובת ומוסיפים אותה לתבנית אפייה משומנת מעט בגודל 13 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
בקערה נפרדת מערבבים את הביצים וחצי-חצי ומערבבים היטב בעזרת מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
ניתן לשלב פריטטה עם יין מבעבע. גם אם אתם לא מכינים מימוזות, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. האחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החך. אתה יכול לנסות את Bodegas Naveran Brut Vintage Rosado. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-18 דולר לבקבוק.
Bodegas Naveran Brut Vintage Rosado
קאווה פרימיום אלגנטית המציעה ניחוחות וטעמים של הדרים בהירים, יחד עם בועות עדינות ועדינות המהוות את סימן ההיכר של יין מבעבע מעולה. זיווגי מזון: נברן ברוט רוזדו זה ישתלב עם גבינות רכות, פירות טריים, בשר לבן (חזיר ועוף) ואפילו עשיר בשרים אדומים בטעמים. הקאווה הזו נהדרת ללגימה בעצמה, במיוחד עבור קבלות פנים ואירועי "עמידה" אחרים.