קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

פסטה פריטטה

פסטה פריטטה
מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 76%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פסטה פריטטה, פסטה פריטטה ופריטטה אפונה ופסטה.

הוראות

1
במחבת על אש גבוהה מוסיפים את שמן הזית, השום הטרי, הפלפלים האדומים והירוקים, הפטריות, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הניחו לתערובת להתבשל עד שהירקות מתרככים מעט, ולאחר מכן מוסיפים את התרד והבשר חזיר ומבשלים במשך 5 דקות. מסננים היטב את התערובת ומוסיפים אותה לתבנית אפייה משומנת מעט בגודל 13 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
בקערה נפרדת מערבבים את הביצים וחצי-חצי ומערבבים היטב בעזרת מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את השילוב לתבנית האפייה יחד עם הפרמזן, המוצרלה, הבזיליקום הטרי והספגטי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
מערבבים את כל החומרים יחד בעדינות.
6
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מניחים את תבנית האפייה במדף האמצעי ומבשלים במשך 25 עד 30 דקות. לאחר מכן מוציאים את התבנית מהתנור ונותנים לה לעמוד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מקשטים את פריטטה הפסטה בפרמזן ופטרוזיליה טרייה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת

מרכיבים

6דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בזיליקום קצוץבזיליקום קצוץ283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ספגטי, מבושלספגטי, מבושל228דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חזיר קצוץחזיר קצוץ16קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)341 לב מפאלדי טרי אם אפשרשום טרי קצוץשום טרי קצוץ149דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פלפל ירוק קצוץפלפל ירוק קצוץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרחצי-חציחצי-חצי2חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1921 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות פרוסותפטריות פרוסות541 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)100דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פרמזן מגוררת, ועוד, לקישוטפרמזן מגוררת, ועוד, לקישוט15דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטרוזיליה קצוצהפטרוזיליה קצוצה149דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פלפלים אדומים חתוכים לקוביותפלפלים אדומים חתוכים לקוביות227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מוצרלה, גרוסהמוצרלה, גרוסה454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עלי תרד טרייםעלי תרד טריים1אוראו ממולאים כפולים1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס

יין מומלץ: יין מבעבע

ניתן לשלב פריטטה עם יין מבעבע. גם אם אתם לא מכינים מימוזות, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. האחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החך. אתה יכול לנסות את Bodegas Naveran Brut Vintage Rosado. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-18 דולר לבקבוק.
Bodegas Naveran Brut Vintage Rosado
Bodegas Naveran Brut Vintage Rosado
קאווה פרימיום אלגנטית המציעה ניחוחות וטעמים של הדרים בהירים, יחד עם בועות עדינות ועדינות המהוות את סימן ההיכר של יין מבעבע מעולה. זיווגי מזון: נברן ברוט רוזדו זה ישתלב עם גבינות רכות, פירות טריים, בשר לבן (חזיר ועוף) ואפילו עשיר בשרים אדומים בטעמים. הקאווה הזו נהדרת ללגימה בעצמה, במיוחד עבור קבלות פנים ואירועי "עמידה" אחרים.