פסטה פרימוורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פסטה Primaveran. מנה אחת מכילה 352 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לכם אספרגוס, מלח, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 61%. מתכונים דומים: פסטה פרימוורה, פסטה פרימוורה, ו פסטה פרימוורה.
הוראות
מבשלים שעועית ירוקה במים רותחים 1 דקה.
מוסיפים ברוקולי ואספרגוס; מבשלים 2 דקות או עד שהירקות רכים.
הסר ירקות מחבת עם כפית מחוררת; מניחים בקערה גדולה. להחזיר מים לרתיחה.
מוסיפים פסטה; מבשלים 10 דקות או עד אל דנטה.
מסננים ומוסיפים לתערובת ירקות.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1 בצל כוס, ומטוגנים במשך 2 דקות.
להוסיף שום ופלפל אדום; לטגן 3 דקות או עד בצל מתחיל חום.
הוסף אפונה, ו לטגן 1 דקה.
מוסיפים עגבניות; מטגנים 2 דקות.
שלב חצי וחצי קמח תירס, ערבוב עם מקצף. להפחית חום בינוני.
מוסיפים חצי חצי תערובת ומלח למחבת; לבשל 1 דקה או עד רוטב מתעבה, ערבוב כל הזמן.
יוצקים רוטב על תערובת פסטה; לזרוק בעדינות מעיל.
הערה יין: פסטה Primavera הוא פרץ של האביב. היין שמלווה אותו צריך להיות גם. סוביניון בלאן הוא אופציה טובה מאז ירקות טריים" ירוק " איכות מראות בצורה מושלמת. אבל בגלל שזו פסטה מבוססת קרם פרימוורה, אני מעדיף פינו בלאן. עגול ורגוע יותר מאשר סוביניון בלאן, פינו בלאן במיטבו ממריא עם רעננות וחיות, ועמוס אופי פרחוני והדר. האהוב עלי: רוברט סינסקי פינו בלאן 2005 לוס קרנרוס, קליפורניה ($18). -- קארן מקניל .