פסטה פרימוורה
פסטה פרימוורה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 55 דקות. אם יש לכם עגבניות שרי, גזר, עלי בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו פסטה פרימוורה, פסטה פרימוורה, ו פסטה פרימוורה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. לבשל שום עד רך, על 1 דקה.
מוסיפים פלפלים ומבשלים עד שהם מתחילים לרכך, כ 3 דקות.
מוסיפים פטריות, אספרגוס ועגבניות ומבשלים עד שהתרכך, 5 דקות נוספות. מערבבים בקמח ומבשלים 1 דקה יותר.
מוסיפים ציר עוף, חלב, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה; מפחיתים לרתיחה ומבשלים עד שהנוזל מעובה מעט, כ -5 דקות. מערבבים רצועות גזר.
בינתיים, לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; לנקז, הזמנת 1/2 כוס מים פסטה. לזרוק פסטה עם ירקות ורוטב.
מוסיפים מי פסטה, במידת הצורך, כדי לשחרר תערובת.
מגישים עם פרמזן, פטרוזיליה ובזיליקום.