פסטה פרימוורה
המתכון פסטה Primavera יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 25 דקות. במנה עיקרית זו יש 567 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חמאה, מיץ לימון, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פסטה פרימוורה, פסטה פרימוורה, ו פסטה פרימוורה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים כאשר התווית מכוונת, מוסיפים את הברוקולי, גזר, פלפל ואפונה במהלך 3 הדקות האחרונות של הבישול. שמור 1 כוס מים לבישול, ולאחר מכן לנקז את הפסטה וירקות ולחזור לסיר.
חום 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, עד שהוא מתחיל לרכך, על 1 דקה.
מוסיפים את מרק הירקות, 1/2 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם; מביאים לרתיחה ומבשלים עד מופחת מעט, על 3 דקות.
לטאטא את הנותרים 2 כפות חמאה עד נמס ואת הרוטב הוא מעובה, על 1 דקה יותר.
יוצקים את הרוטב על הפסטה והירקות ומוסיפים את הגבינה, הפטרוזיליה ומיץ לימון. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד הגבינה נמסה, על 1 דקה, הוספת מספיק של מי פסטה שמורות כדי לשחרר את הרוטב. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים עוד גבינה.