קושיקל
מוכן ב17 דק.
מנות2
ציון בריאות76
מגזין

פסטה קרמית עם אספרגוס ואפונה

פסטה קרמית עם אספרגוס ואפונה
פסטה קרמית עם אספרגוס & אפונה דורש בערך 17 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 797 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 409 אוהדים. אם יש לך את צורת הפסטה האהובה עליך, גרידת לימון, אפונה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 100%. מתכונים דומים: פסטה מוקרמת עם אספרגוס ואפונה, פסטה אבוקדו עם אספרגוס ואפונה, ו טורטליני, אפונה ואספרגוס עם רוטב טרגון מוקרם.

הוראות

1
מבשלים את הפסטה בהתאם להוראות החבילה. שתי דקות לפני סוף זמן הבישול, מוסיפים את האספרגוס ואפונה. מרתיחים הכל יחד עבור 2 דקות הסופי, ואז לגרוף החוצה ולהזמין כוס של נוזל בישול מהמחבת לפני ניקוז הפסטה וירקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
החזירו את הפסטה ואת הירקות למחבת והוסיפו את גרידת הלימון, הגבינה הרכה והתיבול.
מרכיבים שתצטרך
גבינה רכהגבינה רכה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
להוסיף לסחוט מיץ לימון לטעום ומערבבים 2-3 כף של נוזל הבישול כדי לשחרר את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה