פסטה קרמית עם אספרגוס ואפונה
פסטה קרמית עם אספרגוס & אפונה דורש בערך 17 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 797 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 409 אוהדים. אם יש לך את צורת הפסטה האהובה עליך, גרידת לימון, אפונה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 100%. מתכונים דומים: פסטה מוקרמת עם אספרגוס ואפונה, פסטה אבוקדו עם אספרגוס ואפונה, ו טורטליני, אפונה ואספרגוס עם רוטב טרגון מוקרם.
הוראות
מבשלים את הפסטה בהתאם להוראות החבילה. שתי דקות לפני סוף זמן הבישול, מוסיפים את האספרגוס ואפונה. מרתיחים הכל יחד עבור 2 דקות הסופי, ואז לגרוף החוצה ולהזמין כוס של נוזל בישול מהמחבת לפני ניקוז הפסטה וירקות.
החזירו את הפסטה ואת הירקות למחבת והוסיפו את גרידת הלימון, הגבינה הרכה והתיבול.
להוסיף לסחוט מיץ לימון לטעום ומערבבים 2-3 כף של נוזל הבישול כדי לשחרר את הרוטב.