פסטה ראסטה
פסטה ראסטה יכולה להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך בצל, פסטה פנה, חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: פסטה האוס פסטה קון ברוקולי - זהו רוטב מבוסס אלפרדו המשלב פסטה, פטריות טריות וברוקולי טרי, פסטאן ברוטב פלפל אדום קלוי | פסטת פלפל אדום קלוי / פסטה קלה לילדים, ו פסטה con la zuccan alla napoletana (פסטה עם סקווש חורף, נאפולי בסגנון).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים עד מכרז אבל עדיין מוצק, על 8 דקות.
בינתיים, להמיס 1 כף חמאה בווק או מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חתיכות עוף; מבשלים ומערבבים עד להשחמה. מתבלים בתיבול מושחר ומוציאים את העוף מהווק ומניחים אותו בצד.
ממיסים את שאר החמאה בווק על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את השום והבצל; מבשלים ומערבבים עד ריחני ומתחיל חום.
מוסיפים את רצועות הפלפל הירוקות, האדומות והצהובות, ומתבלים בפתיתי פלפל אדום, אבקת קארי, מלח ופלפל. מבשלים ומערבבים עד הפלפלים חמים. החזירו את העוף לווק ושפכו פנימה את רוטב הספגטי.