פסטה רב תבואה עם סלסה סיציליאנית ורדה, כרוב, ו שעועית ירוקה
המתכון פסטה רב תבואה עם סלסה סיציליאנית ורדה, כרוב, ו שעועית ירוקה יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 35 דקות. במנה עיקרית זו יש 895 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. לכו לחנות ותביאו ספגטי, צלפים, כרוב סבוי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פסטה עם תרד פסטו ו Haricots Vert, פסטה מרובת גרעינים עם דלורית, כבש טחון וקסרי, ו שעועית ירוקה עם פנצ'טה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
ניקוז, הזמנת 1 כוס פסטה בישול נוזלי.
בינתיים, פטרוזיליה מחית, 4 כפות שמן, צלפים, אנשובי, ו 1/3 של שום קצוץ במעבד מיני.
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף כרוב; sauté עד נבול, על 3 דקות.
להוסיף שעועית ירוקה ושום הנותרים; לזרוק 1 דקה.
להוסיף 3/4 גבינות כוס, פסטה, ו 2/3 כוס פסטה בישול נוזלי, ואז תערובת פטרוזיליה מן המעבד. לזרוק עד מעילי רוטב פסטה, הוספת יותר פסטה בישול נוזלי אם יבש, על 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מגישים, עוברים הנותרים 3/4 כוס גבינה בנפרד.
מנה אחת מכילה את הדברים הבאים: קלוריות (קלוריות) 663.65; קלוריות % משומן 50.7; שומן (g) 37.38; שומן רווי (g) 9.88; כולסטרול (mg) 58.69; פחמימות תזונתיות (g) 47.26; סיבים (g) 10.40; סוכרים סה " כ (g) 2.89; פחמימות נטו (g) 36.86; חלבון (g) 37.65
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות את "למלסון מאייר ויניארד פינו נואר". מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 47 דולר לבקבוק.
![Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir]()
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
The 2014 Meyer combines fruit picked at both the beginning and end of harvest to produce a spicy, aromatic wine that combines red cherry and plum with woodsmoke, tarragon, potpourri, and crème brulee. The palate is fresh and lithe, with dark spice carried by loads of red fruit to a long, delicately balanced finish. This is a young wine that will gain in weight over the next year and age gracefully for 10+ years.