פסטה ריגטוני עם צ'וריסו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו פסטה ריגטוני עם צ'וריסו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 576 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. 14 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו חמאה, עגבניות משומרות, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. עם כפית ציון 70%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פסטה ריגטוני עם צ'וריסו, ריגטוני עם סרטנים מתובלים, עגבניות וצ'וריסו, ו דלעת חמאה ופאי פסטה גורגונזולה ריגטוני עם מרווה מטוגנת.
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מוסיפים ריגטוני ומבשלים עד לדרגת אל-דנטה, 8 עד 10 דקות; מסננים.
בינתיים ממיסים 1 כף חמאה במחבת גדולה על אש בינונית. מערבבים פנימה את השום, הבצל והפלפל. מבשלים ומערבבים עד שהבצל התרכך והפך לשקוף, כ -5 דקות.
מוסיפים את פרוסות הצ 'וריסו וממשיכים לבשל עד שהצ' וריסו כבר לא ורוד במרכז, כ -10 דקות.
ממיסים את 2 כפות החמאה הנותרות בסיר על אש בינונית.
מקציפים את הקמח ומבשלים 5 דקות תוך ערבוב מתמיד. מקציפים לאט את החלב ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את העגבניות הקצוצות, המלח והפלפל, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, ומבשלים 10 דקות כדי להסמיך ולהחליק את הרוטב. מערבבים את הצ ' וריסו המבושל לרוטב יחד עם פסטת הריגטוני המרוקנת. מערבבים ומפזרים גבינת פרמזן להגשה.