חג שלום דולי ברים
אם יש לכם ג'ינג'ר גבישי, שבבי שוקולד, פירורי עוגיות הצמד זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: שלום דולי ברים, שלום דולי ברים, ו שלום דולי ברים.
הוראות
הזז מתלה תנור למצב מרכז וחימם מראש תנור ל 177°.
יוצקים חמאה מומסת לתבנית אפייה בגודל 8 על 12 אינץ'. לסובב סביב כדי לחלק באופן שווה את החמאה.
הוסף פירורי הצמד ג ' ינג ' ר ולזרוק עד פירורים מצופים היטב. להפיץ פירורים ולחץ למחבת.
יוצקים חלב מרוכז ממותק על קרום הצמד זנגביל להתפשט בעדינות עם מרית כדי להפיץ אותו באופן שווה.
מפזרים באופן שווה עם שבבי שוקולד, קוקוס, ג ' ינג ' ר גבישי, ומלח.
אופים עד קרום וקצוות להתחיל חום, 15 עד 20 דקות. מגניב במחבת במשך 30 דקות ולאחר מכן לחתוך לריבועים לשרת. לאחסן שאריות במיכל אטום עד 3 ימים.