פסטה שום
פסטה שום היא מנה ראשונה ללא מוצרי חלב . מנה אחת של מנה זו מכילה כ -7 גרם חלבון , 7 גרם שומן , וסך של 239 קלוריות . תמורת 92 סנט למנה , מתכון זה מכסה 13% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מנה ל-4 סועדים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. אם יש לכם אורגנו, פטרוזיליה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כ -30 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 72% , וזה די טוב. נסו מרק שעועית לבנה ושום עם תרד ופרושוטו פריך וטוסטים רוזמרין-שום , טוסטים לפסטה שום ושרימפס ,ופסטה עוף ופנה עם רוטב שום ורוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
הפרידו את השום לשיניים; הסירו את הקליפות הקטנות. במחבת גדולה על אש נמוכה, טגנו את השום בשמן במשך 20 דקות או עד להזהבה.
מסירים מהאש; מוסיפים פטרוזיליה, אורגנו, מלח ופלפל. מערבבים עם הפסטה ומגישים מיד.