פסטה שוקולד עם רוטב קרם אגוזים שוקולד, שבבי שוקולד לבנים ופירות יער טריים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה שוקולד עם רוטב קרם אגוזים שוקולד, שבבי שוקולד לבנים ופירות יער טריים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 967 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, קרם כבד, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו וופלים עם שוקולד מריר ורוטב שוקולד לבן וקצפת אספרסו שוקולד, טארטלט שוקולד לבן עם פירות יער טריים, ו גרגרי יער עם רוטב שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הפסטה: לנפות יחד את הקמח, קקאו וסוכר.
מוסיפים מלח קמצוץ תלולית תערובת הקמח בקערה גדולה או על משטח עבודה נקי. חלול מחוץ למרכז, מה שהופך את הבאר באמצע הקמח עם צדדים תלולים. לשבור את הביצים לתוך הבאר.
מוסיף את סירופ שוקולד ווניל. מערבבים בעדינות עם מזלג. בהדרגה להתחיל לשלב את הקמח על ידי משיכת הקמח מן הצדדים של הבאר. כאשר משלבים יותר מהקמח, הבצק יתחיל להתגבש. ברגע שזה נהיה עבה, אתה יכול להשתמש מרית לשלב את שאר הקמח.
אם הבצק יבש מדי, להוסיף קצת מים. אם הבצק רטוב או דביק מדי, להוסיף קצת קמח. לאחר הבצק מגיע יחד, ללוש את הבצק על משטח עבודה נקי עד שהוא הופך חלק, על 8 דקות. צורה לתוך דיסק, לכסות עם ניילון לעטוף ולתת לנוח במקרר, 20 עד 30 דקות.
חלק את הבצק הנח שלך לרבעים ולעבוד עם חתיכה אחת בכל פעם, מכסה את החלקים האחרים שלך כדי לשמור אותם לח. קמח כל חתיכה קלות, לעצב אותו לצורה מלבנית ולשים אותו דרך מצורף sheeter פסטה, החל בסביבה הרחבה ביותר. הפעל את הבצק פעם אחת דרך ההגדרה הגדולה ביותר, לקפל אותו לשלישים ולהפעיל אותו דרך עוד פעם אחת. לאחר מכן להפעיל את הפסטה דרך הקובץ המצורף יריעות פעם אחת על כל מספר, לעצור ב 5 או 6, תלוי כמה עבה אתה רוצה את זה. קמח קל את גיליון פסטה מגולגל לקפל במחצית. קח סכין השף שלך לחתוך סרטים על 1/2 אינץ ' עבה, ולאחר מכן לפרום את סרטי פסטה ולמקם על תבנית אפייה מקומטת כדי למנוע דבק.
עבור הרוטב: להביא את השמנת הכבדה לרתיחה בסיר כבד תחתית מעל חום בינוני גבוה ומערבבים את ממרח אגוזי לוז שוקולד.
מוסיפים מעט מלח וממשיכים לטאטא עד שהרוטב מוקרם.
מבשלים את פסטה שוקולד בסיר גדול של מים רותחים, 3 דקות. מיד להסיר את הפסטה מהמים ולזרוק בעדינות עם הרוטב קצת מים בישול פסטה כדי לעזור עם עקביות.
תלוש את הפסטה והרוטב על צלחות קינוח ומקשט עם פירות יער טריים, מנה של קרם פרש, שבבי שוקולד לבנים ואגוזי לוז קצוצים קלויים ללא עור, לקישוט.