פסטו אגוז ארוגולה
פסטו אגוז ארוגולה עשוי להיות רק התבלין שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 723 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 2 . 31 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך אגוזים, שמן זית כתית מעולה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פסטו אגוז ארוגולה, פסטו אגוז ארוגולה, ו פסטו אגוז ארוגולה.
הוראות
מעל חום בינוני גבוה, חום קל שיני שום unpeeled, כעשר דקות. לקלף את העורות ברגע שהם התקררו.מעל חום בינוני גבוה, טוסט האגוזים עד ריחני, על שלושה עד חמישה minutes.In מעבד מזון, לשלב את ארוגולה, מלח, אגוזי מלך וכל השום.דופק בזמן טפטוף בשמן זית.
הסר את התערובת מהמעבד והכניס אותו לקערה. מערבבים בגבינת פרמזן, פלפל טחון טרי וסחיטה גדולה של לימון, לפי הטעם.