פסטו בזיליקום ובייקון פירה בטטה
בזיליקום פסטו ובייקון פירה בטטה יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. מתכון זה מכלמתכונים יש 7 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, מרק עוף, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פסטו בזיליקום אפוי פעמיים בטטות, פירה בטטה עם בייקון, ו מייפל בייקון פירה בטטות.
הוראות
מניחים בטטות לסיר, מכסים במרק עוף ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים עד שבטטות רכות מספיק כדי לנקב בקלות בעזרת מזלג, כ -10 דקות.
מסננים ומחזירים תפוחי אדמה למחבת; מוסיפים חמאה ומכסים את התבנית.
מבשלים ומערבבים בייקון במחבת גדולה על אש בינונית עד להשחמה ופריכה, כ -10 דקות.
מעבירים בייקון למגבות נייר לשמן כתם.
מעבדים בזיליקום ושקדים במעבד מזון עד לריסוק, כ-30 שניות, ומזלפים לאט לאט שמן זית למעבד המזון הפועל עד שהוא סמיך, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים מיץ לימון, מלח ופלפל שחור לתערובת הבזיליקום ודופק מספר פעמים לשילוב להכנת הפסטו.
מקציפים בטטות בקערה עם מערבל חשמלי במהירות בינונית, מוסיפים לאט חלב, עד שתפוחי האדמה רכים וחלקים. לחלופין, מועכים בטטות במזלג אם אתם מעדיפים מרקם שמנמן יותר. מתבלים לפי הטעם במלח נוסף; מערבבים פנימה פסטו ובייקון.