קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פסטו בזיליקום ובייקון פירה בטטה

פסטו בזיליקום ובייקון פירה בטטה
בזיליקום פסטו ובייקון פירה בטטה יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. מתכון זה מכלמתכונים יש 7 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, מרק עוף, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פסטו בזיליקום אפוי פעמיים בטטות, פירה בטטה עם בייקון, ו מייפל בייקון פירה בטטות.

הוראות

1
מניחים בטטות לסיר, מכסים במרק עוף ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים עד שבטטות רכות מספיק כדי לנקב בקלות בעזרת מזלג, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
מרק עוףמרק עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסננים ומחזירים תפוחי אדמה למחבת; מוסיפים חמאה ומכסים את התבנית.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מבשלים ומערבבים בייקון במחבת גדולה על אש בינונית עד להשחמה ופריכה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מעבירים בייקון למגבות נייר לשמן כתם.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
5
מעבדים בזיליקום ושקדים במעבד מזון עד לריסוק, כ-30 שניות, ומזלפים לאט לאט שמן זית למעבד המזון הפועל עד שהוא סמיך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שקדיםשקדים
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
6
מוסיפים מיץ לימון, מלח ופלפל שחור לתערובת הבזיליקום ודופק מספר פעמים לשילוב להכנת הפסטו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
מיץ לימוןמיץ לימון
באזיל!באזיל!
פסטופסטו
מלחמלח
7
מקציפים בטטות בקערה עם מערבל חשמלי במהירות בינונית, מוסיפים לאט חלב, עד שתפוחי האדמה רכים וחלקים. לחלופין, מועכים בטטות במזלג אם אתם מעדיפים מרקם שמנמן יותר. מתבלים לפי הטעם במלח נוסף; מערבבים פנימה פסטו ובייקון.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
תפוח אדמהתפוח אדמה
בייקוןבייקון
פסטופסטו
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
8
מגישים מיד.