פסטו קישואים עם שרימפס ופארפל הוא פסקטריאן תבלין. מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פסטה עניבת פרפר מרובה דגנים, מלח כשר, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. נסו פרפאלה עם קישואים ופטרוזיליה-פסטו שקדים, שרימפס פרפאל עם פסטו ארוגולה, ו שרימפס עם פרפאל וקישואים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. בינתיים, בתנור הולנדי, הקפיצו קישואים בכף 1 שמן עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
מתכון לפיצוצ'רי
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
2
מוציאים מהתבנית ומצננים מעט.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מסננים פסטה, שומרים 1/3 כוס נוזל בישול. במעבד מזון שלבו את הבזיליקום, 1/4 כוס גבינה, צנוברים, שום, נוזל בישול שמור ו 2/3 כוס קישואים מבושלים. מכסים ומעבדים עד למחית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 בצל אדום, קוביות קטנות
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
4
באותו תנור הולנדי מבשלים בצל בשמן שנותר עד שהוא רך. מערבבים פנימה את השרימפס, הפסטה והקישואים שנותרו.