פסטו שום אגוז קלוי להקפאה
פסטו שום אגוז קלוי להקפאה דורש מסביב 8 שעות ו-55 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 95 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו תבלין סביר. . גשו לסופר וקנו שמן זית, מי קרח, מלח ופלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית מתכונים דומים: פסטו שום אגוז קלוי, פסטו קלאסי {וטיפ מהיר על הקפאה לשימוש מאוחר יותר}, ו Basil Pesto + מדריך להקפאה.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
לשבור שיני שום את הנורה, אבל עוזב את הקליפות.
מניחים ציפורן בכיכר של נייר כסף.
טפטוף על 1 כף שמן זית על שיני; העונה עם מלח ופלפל שחור. מקפלים לסכל לתוך חבילה עם התפרים כלפי מעלה כדי למנוע דליפה.
אופים בתנור שחומם מראש, בודקים כל 10 עד 15 דקות, עד השום רך, 30 עד 40 דקות.
לחמם אגוזי מלך במחבת על חום בינוני; לבשל ומערבבים כל הזמן עד ריחני קלוי, על 5 דקות.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
יוצקים מי קרח בקערה גדולה ומניחים בצד. זרוק קומץ של בזיליקום לתוך המים הרותחים במשך 2 שניות; להסיר עם כפית מחוררת ולהעביר למי הקרח. חזור עם בזיליקום שנותר.
מסננים בזיליקום ממי הקרח וסוחטים כמה שיותר לחות.
לסחוט שום כדי לשחרר מהקליפות ולמקם במעבד מזון.
מוסיפים אגוזי מלך קלויים, בזיליקום, ושמן זית 1 כוס; מתבלים במלח ופלפל שחור. להתמזג במעבד המזון, גירוד הצדדים כמה פעמים, עד חלקה.
יוצקים פסטו לתוך 1 עד 2 מגשי קוביית קרח; להקפיא עד מוצק לחלוטין, 8 שעות או לילה. לחטט קוביות פסטו ממגש קוביית הקרח ולאחסן בשקית במקפיא.