פסטיטסיו מרוקאי מתובל עם כבש ופטה
פסטיטסיו מרוקאי מתובל עם כבש ופטה דורש על 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 584 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 111 אוהדים. אם יש לכם כמון טחון, ראס-אל-hanout, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: המבורגרים טלה מתובלים מרוקאים עם צ'אטני משמש-פלפל + פיסטוק פטה פסטו, המבורגר כבש מתובל מרוקאי, ו כבש מתובל מרוקאי או עוף.
הוראות
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ושום; sauté עד בצל מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים כבש; מבשלים עד חום, לשבור לחתיכות קטנות, על 8 דקות. מערבבים עגבניות עם מיץ, מנטה, ראס-אל-האנוט, רסק עגבניות, 2 1/2 כפיות כמון, וקינמון. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים עד תערובת כבש עבה, ערבוב לעתים קרובות, 15 עד 18 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
בינתיים, להביא 2 כוסות חלב כדי להתבשל בסיר בינוני.
הסר מהחום; לכסות כדי להתחמם. ממיסים 6 כפות חמאה בסיר גדול כבד על אש בינונית.
מוסיף קמח; להקציף עד חלקה. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל עד roux הוא זהב חיוור, לטאטא לעתים קרובות, 3 עד 4 דקות. בהדרגה להוסיף חלב חם roux, לטאטא עד הרוטב הוא חלק.
להקציף 1 כוס חלב 3 חלמונים ביצה בקערה בינונית; לטאטא לתוך רוטב.
לטאטא בפטה ו 1/2 כפית כמון. מביאים רוטב לרתיחה, מקציפים לעתים קרובות. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים עד מעט מעובה, מועך עם מחית תפוחי אדמה לשבור את הגבינה, על 5 דקות. רוטב העונה עם מלח ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת. לחמם מחדש על אש נמוכה, לטאטא לעתים קרובות, לפני השימוש.
מחממים תנור ל 204°. חמאה עמוקה 14 כוס אפייה. מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
מסננים פסטה; לחזור לאותו סיר.
מערבבים 2 כפות חמאה לתוך פסטה.
מוסיפים חלבונים ביצה 1/4 כוס פרמזן; מערבבים כדי להתמזג.
מורחים 4 כוסות פסטה בצלחת.
מורחים תערובת כבש מעל. למעלה עם פסטה שנותרה. רוטב כפית מעל; מפזרים 1/4 כוס פרמזן.
מניחים צלחת על תבנית אפייה מעוטרת.
אופים pastitsio עד מחומם דרך, כ 40 דקות.