פסטינה ד ' אמברודו
פסטינה ד ' אמברודו עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 7. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 559 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 30 דקות. מתכון זה מאוכלרשת דורשת עלי דפנה, עוף, מקלות גזר וגבעולי סלרי. עם כפית ציון 51%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: פסטינה עם ביצה, מרק ירקות עם פסטינה, ו פסטינה עם אפונה וגזר.
הוראות
שוטפים ומייבשים את העוף ביסודיות. בסיר מרק גדול ומחומם מניחים את הבצל, הסלרי, הגזר ועלי הדפנה.
מוסיפים את כל העוף לסיר, ומכסים במים קרים מספיק כדי לכסות כמעט את כל העוף.
מוסיפים את העגבניות. תביא את זה סיר עד לרתיחה. כשהסיר רותח במלואו, הורידו את האש לנמוכה.
הסר את חלאת המרק כשהוא נוצר מעל עם מצקת. אפשר לבשל במשך כמה שעות.
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה, הוסיפו פסטינה ובשלו לפי הוראות החבילה.
מוציאים את העוף מהמרק ומניחים בצד.
מניחים מסננת מעל קערת הגשה גדולה ומסננים דרכה את מרק העוף. מסננים היטב את פסטינה, לפני שמוסיפים לקערה עם המרק.
מגישים מיד, מעליהם פרמזן מגורר, אם רוצים.