פסטינה דלעת
דלעת Pastina יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 334 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך הודו, טימין, פסטינה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פסטינה עם ביצה, Pastina D ' Ambrodo, ו פסטינה עם אפונה וגזר.
הוראות
להביא את המרק לרתיחה נמוכה בסיר.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני עד חום חם.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך אבל לא חום, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את הקורנית; מערבבים, ומוסיפים 2 כוסות של מרק רותח. מביאים לרתיחה.
הוסף את פסטינה; מערבבים היטב, ולהפחית את החום כדי לשמור על רתיחה איטית. מתבלים במלח ופלפל.
להוסיף מרק רותח 1/2 כוס בכל פעם כמו התוספת הקודמת נספג, ומתערבב מדי פעם כדי למנוע את pastina מלהידבק לתחתית המחבת, עד הפסטה היא אל דנטה, על 15 דקות.
מוסיפים את הדלעת ואת טורקיה לחמם. מערבבים היטב. העקביות צריכה להיות רופפת למדי, כמו מרק עבה.
הוסף יותר מרק במידת הצורך.
הוסף את 1/2 כוס גבינה ולתת להמיס לרגע לפני ערבוב. טעם לתיבול. אם תרצה, לשפוך לתוך דלעת חלול עבור הגשה; מקשטים עם גבינה.