קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות23
מגזין

פסטיקיו

פסטיקיו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטיקיו. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 559 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך ביצים, קמח, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו Pastitsio, Pastitsio, ו Pastitsio (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סירסיר
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הבשר ומבשלים, לשבור אותו עם כף עץ, עד השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
3
מוסיפים את הבצל והקינמון ומבשלים עד שהבצל רך, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
בצלבצל
4
מוסיפים את רוטב ווסטרשייר ויין ומבשלים עד שהיין מתחיל להתאדות, כ -2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
ייןיין
5
מוסיפים את רוטב העגבניות, 2 כוסות מים, 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל ומביאים לרתיחה. מערבבים את הפטרוזיליה ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, כ -20 דקות. מערבבים ב 1 כף פירורי לחם ולהסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
פירורי לחםפירורי לחם
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפלפלפל
מיםמים
מלחמלח
6
כאשר הפסטה נעשית, לנקז ולחזור לסיר את החום; מערבבים בחמאה, ולאחר מכן את הביצים מכות 1 כוס גבינה עד הפסטה מצופה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
גבינהגבינה
פסטהפסטה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
מברשת את החלק התחתון ואת הצדדים של 9-by-13 אינץ ' תבנית אפייה עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
מורחים מחצית הפסטה בצלחת, ואז למעלה עם מילוי הבשר והפסטה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
פסטהפסטה
בשרבשר
9
הפוך את bechamel: להמס את החמאה בסיר בינוני על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
מקציפים בקמח ומבשלים, מקציפים, 1 דקה. (אל תתנו קמח חום.)
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
11
להקציף יוגורט 3/4 כוס מים בעדינות ומבשלים, לטאטא, עד מעובה מעט, על 5 דקות יותר. (אל תתנו לתערובת לרתוח.)
מרכיבים שתצטרך
יוגורטיוגורט
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
12
הסר מן החום לטאטא את הביצים, אגוז מוסקט ו 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
מוסקטמוסקט
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
13
יוצקים את בשמל באופן שווה על הפסטה בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
14
מפזרים את הגבינה 1 כוס הנותרים 1 כף פירורי לחם ואופים עד הזהב, 40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
תן לנוח 10 דקות לפני ההגשה.
16
צילום: Con Poulos

מרכיבים