קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פסטל דה קוקו (עוגת קוקוס בסגנון קולומביאני)

פסטל דה קוקו (עוגת קוקוס בסגנון קולומביאני)
פסטל דה קוקו (Pastel de Coco) הוא פאי קוקוס בסגנון קולומביאני צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 268 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קרטיבים קוקוס בסגנון קולומביאני (Paletas de Coco), Arroz Con Coco (אורז קוקוס קולומביאני), ו Torta de Dulce de Coco (עוגת פודינג קוקוס קולומביאנית) (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הבצק, בקערה, לשלב את הקמח, הסוכר ו salt.In מעבד מזון, דופק את תערובת הקמח עד מעורבב, על 5 פולסים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את החמאה ואת התהליך עד לתערובת דומה ארוחה גסה, על 20 פולסים.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
3
הוסף 1/3 כוס מי הקרח ואת הדופק פעמיים. להפוך את הבצק על משטח עבודה, לחלק לחצי ולעצב כל חצי לדיסק. עוטפים את הדיסקים בנפרד בניילון נצמד ומקררים למשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
הסר 1 של דיסקים מאפה מהמקרר ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
5
מניחים את הבצק בין 2 גיליונות של נייר שעווה מקומח קלות להתגלגל עד 14 אינץ ' עגול.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מברישים את הקמח העודף, מעבירים למחבת עוגה ולוחצים על הבצק למחבת. לקצץ את הבצק כך שהוא סומק עם הקצה העליון של המחבת. מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 30 דקות.מחממים תנור ל 400 ° F.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מניחים תבנית אפייה על המדף האמצעי.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
מערבבים את כל חומרי המילוי ומניחים בצד.על משטח מקומח קל, לגלגל את דיסק הבצק הנותר עד 12 אינץ ' עגול. באמצעות חותך פיצה או סכין, לחתוך רצועות לחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
תעביר את המילוי למחבת הפאי.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
10
מניחים רצועות בצק, במרווחים שווים, על פני העוגה אופקית ואנכית. חתוך את הרצועות וסדוק את קצוות העוגה. מברשת קלה את החלק העליון עם מים ומפזרים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
11
מניחים את העוגה על תבנית האפייה ואופים עד הקרום מוגדר ומתחיל להשחים, 25 עד 30 דקות. לסובב את העוגה ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 375°f מעלות. המשך אפייה עד הקרום הוא חום זהוב, 10 עד 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®